fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

 

Obec Říčky v Orlických horách, se sídlem Říčky v Orlických horách č.p. 2, 517 61 Rokytnice v Orlických horách, IČO 00579149, jakožto správce osobních údajů, s odkazem na čl. 13 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“) Vás informuje:

  1. Osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány, pokud je zpracování nezbytné:
    • Na základě plnění právních povinností/legislativy.
    • Pro splnění smlouvy mezi obcí a subjekty těchto osobních údajů.
    • Na základě poskytnutého souhlasu.
    • Na základě oprávněného a veřejného zájmu správce.
  2. Kontaktní osobou, pověřencem pro ochranu osobních údajů (DPO), byl pro naši organizaci jmenován Mgr. Karel Rejent, tel.: 608 525 693, mail: rejent@ictplus.cz.
    • V případě dotazů ohledně zpracování Vašich osobních údajů, které budou mít povahu:
    • účel uplatnění práva na přístup k osobním údajům, jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení,
    • zpracování, vznesení námitky proti zpracování, jakož i při uplatnění práva na přenositelnost údajů,
    • dotaz k údajům zpracovávaných na základě souhlasu a rovněž za účelem odvolání tohoto souhlasu se zpracováním osobních údajů,

kontaktujte, prosím, našeho pověřence na výše uvedenou adresu. Vaše dotazy přijímáme pouze písemnou formou.

  • Nebudete-li Vám vyhověno v zákonné lhůtě či se Vám bude zdát naše vyjádření v rozporu s Vaším, máte právo se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.
  • Se svým podnětem se můžete obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  • Dovolujeme si Vás upozornit, že námi poskytnuté informace budou předány v rozsahu čl. 13 a 15 GDPR.
  • Žádost o výčet osobních údajů o Vaší osobě nad rámec č. 15, GDPR, lze poskytnout pouze na základě písemné žádosti, s úředně ověřeným podpisem, odeslaným na Obecní úřad Říčky v Orlických horách, Říčky v Orlických horách č. p. 2, 517 61 Rokytnice v Orlických horách, k rukám pověřence pro ochranu osobních údajů anebo osobně, po předchozí domluvě s pověřencem pro ochranu osobních údajů a po prokázání totožnosti platným občanským průkazem. Tuto žádost nelze vyřídit skrze emailovou komunikaci.
  • Dovolujeme Vás si upozornit, že poskytnutí informací nad rámec čl. 13 a 15 GDPR, odst., bude správcem účtováno dle č. 15 GDPR, odst. 3, tedy dle aktuálně platného ceníku.

Dovolujeme si Vás upozornit na skutečnost, že z kulturních, sportovních, společenských akcí, pořádaných obcí Říčky v Orlických horách, může být pořizován audio-vizuální záznam, který bude určen pro vlastní potřebu organizace a nebude předáván třetí straně či sloužit k marketingovým účelům.

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
26
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
27
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
28
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
29
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
30
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
31
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
1
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
2
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
3
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
4
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
5
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
6
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
7
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
8
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
9
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
10
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
11
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
12
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
13
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
14
Podzimní výtvarná dílna na téma "Výroba kaleidoskopu" - 14. září 2019, od 10 do 17 hodin
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
15
Přívětivé krajiny Josefa Holuba (1870 – 1957)
16 17 18 19 20 21
Mobilní sběr odpadu
22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6